martes, 5 de octubre de 2010

My Georgeboy....

Michael gick runt naken i fängelset

Blev full på fångarnas hemmagjorda fruktjuice i fängelset.

LONDON.
George Michael får skydd i fängelset – av en dömd rånare på 130-kilo.
– Nu vågar ingen bråka med Michael, säger en källa.

Popstjärnan avtjänar åtta veckor i fängelset efter att ha kraschat in i ett butiksfasad hög på knark. I fängelset var han först livrädd. Sunday Mirror beskriver honom som ett darrande vrak när han först anlände till Highpoint-fängelset.

Våldsamt förflutet

Men en fängelsekälla berättar för tidningen att George Michael nu får personskydd från oväntat håll – den 130 kilo tunge dömde rånaren Robert Bleach med ett våldsamt förflutet.

– Han fattade tycke för Michael omedelbart och sa att om någon bråkade med honom skulle han nämna Robbies namn för att slippa dem. Robbie avskyr mobbare, säger källan.

Nu beskrivs George Michael som bekväm i fängelset och går med högt huvud genom korridorerna och vågar umgås med sina medfångar.

Full på fruktjuice

Vid ett tillfälle ska han till och med ha druckit sig full på jäst fruktjuice som fångarna tillverkar själva i hemlighet.

– Några av de andra bjöd honom på det och han blev lite full. Plötsligt klädde han av sig och gick runt naken. Först kunde ingen tro vad de såg, men så började alla skratta, berättar källan.

Enligt källan är Michael så bekväm tack vare Robert Bleach att sångaren överväger att anställa honom som livvakt när rånaren släpps ut från fängelset i januari.

Paret umgås dagligen och tränar bland annat i fängelsets gym tillsammans.

Trygg Med Robert Bleach i närheten vågar George Michael
spatsera runt naken i finkan, skriver Sunday Mirror.Posted via email from åsa monica, thats me...

No hay comentarios: